Turvallisuutesi vuoksi :: Aquila Systems

7" TFT-näyttö kosketusnäytöllä ja bluetooth-handsfreellä

€131.01


Ajoneuvokäyttöön suunniteltu korkearesoluutioinen (800x480) ja kirkas- ja teräväkuvainen kosketusnäyttö, jonka mukana toimitetaan tarvittavat asennustarvikkeet:
  • Säädettävä jalusta
  • Kiinteä johtosarja ja siihen liitettävä irrotettava tupakansytytinpistoke. Näyttö toimii sekä 12 että 24 voltin jännitteillä. Johtosarjassa on kaksi rca-liitäntää videotuloja varten.
  • KaukosäädinNäytössä on kaksi rca-videosisääntuloa, joten näyttöön voi liittää esimerkiksi peruutuskameran ja lisäksi myös toisen videolähteen, kuten toisen kameran tai dvd-soittimen. Näytössä on bluetooth-handsfree-toiminto, jota käytetään kosketusnäytön avulla. Handsfreetä varten on näytön etupaneelissa mikrofoni ja takapaneelissa kaksi kaiutinta ja näytössä on myös FM-lähetin, jolla voi äänen siirtää langattomasti autoradioon. Kosketusnäytön kautta voi myös ohjata joitain puhelimen toimintoja, kuten valita puhelinnumeron (kaikki toiminnot eivät toimi välttämättä kaikissa puhelinmalleissa). 
Näyttö on yllä olevasta kuvasta poiketen musta. 


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%. 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.


Lisää koriin:

  • Malli: AQ-772BT
  • Paino: 1.2kg


Tämä tuote on tullut valikoimiimme Saturday 04 June, 2011.

IP osoitteesi: 3.238.174.191
Copyright © 2024 Aquila Systems. Powered by Zen Cart