Turvallisuutesi vuoksi :: Aquila Systems

Rekisterikilpiteline kahdella anturilla ja kameralla

€80.60

Rekisterikilpiteline kahdella ultraäänianturilla, jotka sopivat kaikkiin Aquila Systems -peruutustutkiin. Voit korvata tällä kaikki neljä taka-anturia, koska 4-anturiset mallit toimivat myös kahdella anturilla. Kamera on vesitiivis ja siinä on pimeänäköledit. Anturien johdot ovat kuusimetriset, joten ne soveltuvat vaativampaankin asennuskohteeseen. Kamerassa on peilikuvatoiminta eli se sopii peruutuskameraksi. Tällä vältät puskuriin porattavat reiät.

Huom. tuote on yleismalli EU-maiden kilville, joten se ei sellaisenaan käy suomalaiselle rekisterikilvelle. Teline on tarkoitettu kilvelle, jonka mitat ovat: 95 x 525mm ja suomalainen rekistekilpi on 118 mm x 442 mm. Joidut siis veistamään pois telineen alareunan ja teippaamaan telinettä päistä. Tehdyt muutokset eivät vaikuta takuuseen, mutta muutosten jälkeen tuotteella ei ole palautusoikeutta.


Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%. Tuotteen merkki: Aquila Systems. Kaikilla Aquila Systemsin tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.


Lisää koriin:

  • Malli: AQ-TELINE
  • Paino: 0.9kg


Tämä tuote on tullut valikoimiimme keskiviikko 23 marraskuu, 2011.

IP osoitteesi: 44.201.94.236
Copyright © 2023 Aquila Systems. Powered by Zen Cart