Turvallisuutesi vuoksi :: Aquila Systems

Navigaattori peruutustutkalla ja langattomalla kameralla

Alkaen: €378.00  €329.95
Säästä: 13%

Menestystuote, GPS Navigointilaite + Route66 V8 Skandinavian kartalla, johon on yhdistetty langaton peruutustutka ja kamera!

GPS navigointilaite 4.3 tuuman näytöllä, johon on yhdistetty langaton peruutustutka sekä -kamera! Sokerina pohjalla vielä Bluetooth handsfree toiminto, musiikki-, elokuvasoittimet ja kuvien katselu. WinCE 5.0 CORE käyttöjärjestelmällä varustettu laite. Sisältää Route66 V8 Skandinavia navigointiohjelmiston valmiiksi 2GB SD kortille asennettuna, sekä CD:n ja aktivointikoodin. Huom! Myymme AINOASTAAN virallisessa maahtuonnissa olevia ohjelmistoja, olemme Route66 valtuutettu jälleenmyyjä.

Peruutustutkassa 4 kpl ultraääni-antureita ja kamera. Kameran kuva välitetään langattomasti navigaattorille ja tutkan keskusyksikkö "polttaa! kuvaan etäisyyden ja suunnan kohteeseen. Laite ilmoittaa etäisyyden välillä 0.3 - 2.0m. Loistava apu ahtaissa pysäköintihalleissa.


(huom! antureita saatavilla erivärisinä)

Tuote on mahdollista ostaa myös joltain jälleenmyyjistämme.

Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.
Hinta sisältää arvonlisäveron.

Lisää koriin:

  • Malli: AQ-GPS943SB4R
  • Paino: 2.5kg

Valitse:
Tämä tuote on tullut valikoimiimme Tuesday 02 June, 2009.

IP osoitteesi: 44.192.48.196
Copyright © 2024 Aquila Systems. Powered by Zen Cart