Turvallisuutesi vuoksi :: Aquila Systems

Kamerasarja 4-pin vesitiiviillä 7" näytöllä ja kameralla

€339.95

Kamerasarja 4-pin vesitiiviillä 7" näytöllä ja kameralla
Peruutuskamera veneeseen/ työkoneeseen/ pakettiautoon / matkailuautoon / kuorma-autoon .

Ulkokäyttöön suunniteltu, myös näytöltään vesitiiviis kamerajärjestelmä, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi veneeseen, työkoneisiin, kuorma-autoon, kauhakuormaajaan, traktoriin, peräkärryyn tms. Sekä näyttö että kamera ovat tiiveydeltään IP68-luokitetuja. Kamerassa on hyvälaatuisen kuvan tuottava Sonyn kenno, 18 infrapunalediä. Vesitiivis näyttöyksikkö on teräväpiirtoinen TFT LCD näyttö, johon on mahdollista liittää toinen kamera tai myös järjestelmän ulkopuolinen kuvalähde, esim. DVD soitin. Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva ja virta samalla kaapelilla)

Tekniset tiedot
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö, johon on mahdollista liittää myös toinen toinen kamera tai ulkoinen kuvanlähde, esimerkiksi puhelin, televisio tai DVD soitin.
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 18 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 130 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. Sonyn kenno kamerassa takaa hyvän kuvanlaadun. IP68 vedenpitävyys luokitus. (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva virta samalla kaapelilla) , jalusta ja asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa ennen asennukseen ryhtymistä. 12v-26V jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin on

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous lähettämällä yhteydenottopyyntö tästä.


Mukana on suomenkielinen asennusohje.

Hinta sisältää arvonlisäveron.

Lisää koriin:

  • Malli: DFM702FB011
  • Paino: 3kg


Tämä tuote on tullut valikoimiimme torstai 21 toukokuu, 2015.

IP osoitteesi: 3.236.18.161
Copyright © 2022 Aquila Systems. Powered by Zen Cart