Turvallisuutesi vuoksi :: Aquila Systems

Langallinen peruutustutka ant.kohtaisella näytöllä

Alkaen: €52.95

Yksinkertainen ja varmatoiminen peruutustutka eli parkkitutka.

Puskuriin asennetaan 4kpl antureita, joista kulkee johdot keskusyksikölle. Kojelaudalle kiinnitettävään näyttö näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen). Todella edullinen tapa turvata perheen pienimmät ja estää vahingot huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään. Asennus on helppoa mukana toimitettavien ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia.

Näyttömoduulissa on numeronäyttö etäisyydelle ja sen lisäksi neljä pientä "sateenkaarimallista" pylväsnäyttöä - yksi jokaiselle neljästä anturista. Kuvassa on myös auton taakse asennettavat anturit. Näyttömoduulin pohjassa on tarrakiinnitys.

Tutka on langallinen versio suosikkitutkastamme AQ-039W.


Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteella on 14vrk palautusoikeus ja yhden vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Lisää koriin:

  • Malli: AQ-039
  • Paino: 0.7kg

Valitse:
Tämä tuote on tullut valikoimiimme tiistai 24 toukokuu, 2011.

IP osoitteesi: 3.235.22.210
Copyright © 2020 Aquila Systems. Powered by Zen Cart