Turvallisuutesi vuoksi :: Aquila Systems

Lämmitettävät peruutuskamerat (2 kpl) ja 7"TFT

€395.95

Peruutuskamera autoon / kuorma-autoon / pakettiautoon ...
Peruutuskamera pakettiautoon / matkailuautoon / Kuorma-autoon .

Ulkokäyttöön suunniteltu, vesitiiviis kamerajärjestelmä, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi kuorma-autoon, kauhakuormaajaan, traktoriin, peräkärryyn tms. Kamera on tiiveydeltään IP68-luokitettu, 18 infrapunaledillä varustettuja ja näyttöyksikkö on teräväpiirtoinen TFT LCD näyttö. Kaksi kameraa, jotka ovat lämmitettäviä. Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva ja virta samalla kaapelilla)


Tekniset tiedot
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö.
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 18 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 130 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. Kamerat on lämmitettävä. IP68 vedenpitävyys luokitus. (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva virta samalla kaapelilla), jalusta ja asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa ennen asennukseen ryhtymistä. 12v-26V jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75?
Kaukosäädin on

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous lähettämällä yhteydenottopyyntöLisää koriin:

  • Malli: DFM705B0112
  • Paino: 3kg


Tämä tuote on tullut valikoimiimme lauantai 18 heinäkuu, 2009.

Muut asiakkaat ostivat myös...


IP osoitteesi: 3.235.137.159
Copyright © 2020 Aquila Systems. Powered by Zen Cart