Turvallisuutesi vuoksi :: Aquila Systems

Lämmitettävä peruutuskamera ja 7" näyttö

Alkaen: €299.95

Peruutuskamera autoon / kuorma-autoon / pakettiautoon ...
Peruutuskamera pakettiautoon / matkailuautoon / Kuorma-autoon .

Ulkokäyttöön suunniteltu, vesitiiviis kamerajärjestelmä, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi kuorma-autoon, kauhakuormaajaan, traktoriin, peräkärryyn tms. Kamera on tiiveydeltään IP68-luokitettu, 18 infrapunaledillä varustettuja ja näyttöyksikkö on teräväpiirtoinen TFT LCD näyttö, johon on mahdollista liittää toinen kamera tai myös järjestelmän ulkopuolinen kuvalähde, esim. DVD soitin. Kamera on lämmitettävä.Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva ja virta samalla kaapelilla)


Tekniset tiedot
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö, johon on mahdollista liittää myös toinen toinen kamera tai ulkoinen kuvanlähde, esimerkiksi puhelin, televisio tai DVD soitin.
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 18 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 130 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. Kamera on lämmitettävä. Sharpin kenno kamerassa takaa hyvän kuvanlaadun. IP68 vedenpitävyys luokitus. (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan 15m 4-pin vesitiivis kaapeli kameralle (kuva virta samalla kaapelilla) , jalusta ja asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa ennen asennukseen ryhtymistä. 12v-26V jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin on

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous lähettämällä yhteydenottopyyntö tästä.


Mukana on suomenkielinen asennusohje.

Hinta sisältää arvonlisäveron. Neljällä kameraliitännällä varustettu näyttömalli saatavana lisähintaan. Sen ulkonäkö poikkeaa hieman kaksiliitäntäisestä mallista. Katso kuva alla.

Lisää koriin:

  • Malli: DFM705B011
  • Paino: 3kg

Valitse:
Neljä kameraliitäntää


Tämä tuote on tullut valikoimiimme lauantai 18 heinäkuu, 2009.

IP osoitteesi: 3.235.137.159
Copyright © 2020 Aquila Systems. Powered by Zen Cart